سیستم سازی حقوقی کسب و کار توجه به مسائل حقوقی کسب و کار و مسائل مرتبط با آن از اهمیت بسزایی برخوردار است که متاسفانه گاها از سوی مدیران با کم توجهی و حتی نادیده گرفته شدن مواجه می گردد. وکیل هوشمند، پس از بررسی مشکلات حقوقی ، اقدام به سیستم سازی متناسب با هر کسب و کار نموده، بدینصورت که ابتدا از طریق ارزیابی مقدماتی چالش ها و مشکلات مجموعه را شناسایی و سپس اقدام به سیستم سازی حقوقی طی 4 مرحله ذیل می نماید:
- بازسازی حقوقی
- مسیر سازی حقوقی
- ساختار سازی حقوقی
- کوچینگ حقوقی
فرایند سیستم سازی حقوقی
سیستم سازی حقوقی چیست؟
امروزه با توجه به پیشرفت جوامع و پیچیدگی کسب و کارها؛ نحوه ی مواجهه با چالش ها، حائز اهمیت است . اصولا هر مدیر بایستی کسب و کار خویش را ازسه منظر مدیریتی و مالی و حقوقی استحکام بخشد تا موفقیت را بطور نسبی تضمین کند. بدون شک عدم توجه به مسائل و موضوعات مذکور، هر نوع کسب و کاری(کوچک ،متوسط ، بزرگ ) را در گذر زمان با محدودیت ها ومشکلاتی مواجه می نماید؛ لذا وکیل هوشمند از این سه چالش اساسی و مهم به چالش ” حقوقی” می پردازد.هیچ وکیل و مشاور حقوقی نمی تواند مدعی شود بدون آگاهی کامل از بدنه کسب و کار، مشکلات حقوقی را حل و فصل می نماید و چه بسا نظم دهی نیازمند صرف ساعتها وقت در مجموعه می باشد و از سوی دیگر عدم توجه به مسایل حقوقی نیز گاه مشکلات غیر قابل جبرانی نیز بر پیکره کسب و کار وارد می نماید.
حال با توجه به موارد گفته شده، وکیل هوشمند اقدام به نوآوری کرده؛ و با سیستم سازی حقوقی، متناسب با نیاز هر مجموعه از سه منظر بازسازی ، ایمن سازی و ساختار سازی، خدمات حقوقی را ارائه می نماید. روند سیستم سازی حقوقی بر این اساس طرح ریزی شده؛ که پس از ارزیابی مقدماتی و طی جلسات مجزا و پیوسته، با مدیر هر مجموعه، چالش های قبل از آغاز کار شامل: طرح و ایده ، مذاکره با اشخاص ، انعقاد تفاهم نامه با سرمایه گذاران یا ذی نفعان ، تنظیم قرارداد یا ثبت شرکت و موسسه و چالش های کسب و کار فعال : سازمان تامین اجتماعی ، مراجع و دادگاه های اداری ، مراجع قضایی و شوراهای حل اختلاف، سیستم سازی و نظم دهی حقوقی می نماید.
پکیج برنزی
60
بازسازی
پکیج نقره ای
300
3 قرارداد رایگان اداره کار
پکیج طلایی
400
چک لیست اختصاصی
6 قرارداد رایگان اداره کار
پکیج طلایی + کوچینگ تخصصی
550
کوچینگ حقوقی 27 هفته
6 قرارداد رایگان اداره کار